U wenst een sleutel-op-de-deur gezinswoning te laten bouwen?  Dan is Thuis Best Woningbouw dé ideale partner. Met 30 jaar ervaring in sleutel-op-de-deur bouwen zorgen wij voor een complete service, begeleiding én wij bouwen met een hoge kwaliteit binnen elk budget. Bezoek onze website en download onze brochure en indicatieve prijslijst.

Bouwstijlen

Modern

Gebouwd met de meest vernieuwende materialen en gekenmerkt door een strakke vormgeving, open volumes en grote glaspartijen is de moderne woning niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ons creatief ontwerpteam geeft met passie vorm aan uw woning.

Pastorie

Een woning in pastorie stijl wordt gekenmerkt door de eenvoudige vorm en rechte hoeken. Het buitenschrijnwerk is voorzien van een rijke detaillering en de arduinen portiek met klassieke voordeur versterken het authentieke gevoel.

Herenhuis

Deze rustieke, tijdloze bouwstijl wordt gekenmerkt door minimaal twee volledige woonlagen en een hoge gootlijn. Naast de vele grote ruimtes heeft deze woning ook een rijke detaillering. De symmetrie in de voorgevel geeft het statige herenhuis een sterk karakter.

Landhuis

Deze bouwstijl -die vroeger werd omschreven als het 'woonhuis van de allerrijksten'- zien we regelmatig daar waar het rustig wonen is. Het landhuis is statig, elegant en rustiek. Deze woningen zijn ruimtelijk en hun rijke detaillering garandeert je een authentieke, sfeervolle uitstraling.

Kijkwoningen

Ons vakmanschap kan u zelf beoordelen in onze kijkwoningen. In Steenokkerzeel kan u een moderne woning bezoeken. Voor een meer klassiekere elegantie ontvangen wij u in onze kijkwoning in Mol. Beide kijkwoningen zijn steeds te bezoeken na afspraak.